Vill du jobba inom Norrköping Idrottsförening?

I Norrköping Idrottsförening får man ta del av en stor gemenskap och hjärta för klubben. Vill du hjälpa oss genom att idèelt inom föreningen? Vill du ha lite extra meriter på ditt CV? Läs igenom nedan vad vi söker just nu, eller skicka ett mail till oss genom formuläret så kontaktar vi dig.

Vi söker "filmare"

Just nu söker vi en som kan filma våra hemmamatcher. Du ansvarar för att matchen blir inspelad samt sparad och skickad till föreningen. Vid vissa tillfällen kan matchen livesändas då är även din uppgift att den fungerar korrekt. + Om du har egen utrustning. Norrköping IF har utrustning att låna vid behov.

Arbetstider: 30 minuter före match, under match och 30 minuter efter match(ca 3 timmars pass).

Jobbet är ideelt med en del förmåner:

1. Du blir automatiskt medlem hos oss (utan kostnad) där du får ta del av de rabatter som erbjuds av våra partners.

2. Du får en NIF Funktionärs T-Shirt* denna ska användas som jobbklädsel.​

3. Referens och erfarenhet att visa på CV.

Vi söker publikvärd

Just nu söker vi en publikvärd till våra hemmamatcher. Vi strävar efter att alla våra matcher ska bli en folkfest och att alla ska sköta sig på läktarna. Dommaren dömer och spelarna spelar. Därför behöver vi ordning och reda.

Arbetstider: varierande beroende på matcher, bra att vara på plats ca 1 timme innan match och 1 timme efter slutsignal.

Jobbet är ideelt med en del förmåner:

2. Du får en NIF Funktionärs T-Shirt* denna ska användas som jobbklädsel.​ Utöver funktionärs t-shirt bär du en varselväst med “Publikvärd” som titel.

3. Referens och erfarenhet att visa på CV.

Genom att klicka på knappen skicka så godkänner du vår integritetspolicy. Läs mer om den här >>

Stäng meny